Jooga

Mitä on jooga?

Jooga on erittäin kokonaisvaltainen liikuntamuoto kehittäen lihasvoimaa ja -kestävyyttä samalla kun liikkuvuus paranee. Jooga opettaa rentoutumista ja keskittymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vahvistaa luustoa, niveliä ja keuhkoja, sekä vaikuttaa positiivisesti meidän hermostoon.

Tervetuloa joogaamaan Kehomelle!

Joogaa etänä – missä ja milloin vain!

Flowjooga

Tässä joogalajissa liikutaan asanasta (asennosta) toiseen hengityksen saattelemana. Tunnit kehittävät voimaa ja parantavat liikkuvuutta. Saat vahvemman ja tasapainoisemman kehon samalla kun vilkastutat aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Sopii hyvin haastetta kaipaaville tunnin dynaamisen luonteen vuoksi, mutta siirtymät tehdään hitaasti ja lempeästi. Tunneilla on aina mahdollisuus edetä oman tason mukaan opettajan tarjotessa vaihtoehtoisia asanoita. 

Tunnilla harjoitus yleensä etenee lattialämmittelyiden, aurinkotervehdysten ja flowsarjan kautta lopputunnin rentoutukseen. Tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. 

Ilmajooga

Ilmajoogassa liikutaan katosta riippuvan kankaan avulla. Tunti voi olla lempeää venyttelyä tai toisaalta sinulla on mahdollisuus kokeilla hyvinkin vaativia asentoja kangasta apuna käyttäen.

Ilmajoogassa on mahdollisuus kokeilla rohkeasti erilaisia inversioita (pääalaspäin- asentoja) turvallisesti, sekä leikitellä muutenkin kankaan kyydissä. Tässä joogalajissa saa totisesti pitää myös hauskaa!

Ilmajooga vahvistaa ja notkistaa. Erityisesti ilmajooga kehittää keskivartalon lihaksia ja avaa lihaskireyksiä. 

Tämä laji sopii ihan kaikille!

Levon Jooga

Tämä tunti on kaikista meidän joogatunneista hitain ja lempein. Asennot muokataan mukaviksi ja jokaiselle sopiviksi ja apuna käytetään bolstereita (tyynyjä), sekä joogatiiliä.
Tällä erittäin nautinnollisella tunnilla saat avattua kehoa kuitenkin tehokkaasti samalla kun nautit pysähtymisen tunteesta.
Sopii erityisen hyvin esim oikein kankeille tai vain heille, jotka kaipaavat yksinkertaisesti täydellistä rauhoittumista.

Yin jooga

Yin -joogassa tehdään pitkiä ja avaavia asentoja rauhalliseen tahtiin. Yin -joogan avulla pyritään vaikuttamaan kehon syviin kireyksiin, parantamaan liikelaajuuksia sekä palauttamaan kehoa. Yin -jooga myös tehostaa lymfanestekiertoa eli kuonan poistumista kehosta. Yin -tunti on lempeä, meditatiivinen harjoitus, jossa on lupa pysähtyä asentoihin ja antaa kehon, sekä mielen hellittää jännityksestä. Tunti sopii kaikille, myös joogan ensikertalaisille.

Lempeä Flow

Tällä tunnilla rauhoitutaan ja hellitään kehoa pitkillä ja nautinnollisilla venytyksillä. Sopii ihan kaikille!

Miniretriitit ja pop-up tunnit

Miniretriitit kestävät yleensä muutaman tunnin ja tarjoavat monipuolisen joogaharjoittelun lisäksi tietoa hyvinvoinnista, stressinhallinnasta, hengityksestä tms. Joka kuukausi järjestetään myös eri teemoilla tunteja pop up- tyyliin.

Joogavideot

Joogavideoita on myynnissä kattava valikoima, jotta pääset harjoittelemaan myös kotona ja juuri oman tasoisesi videon parissa. 

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 0400 408 898 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.