Jooga

Mitä on jooga?

Jooga on erittäin kokonaisvaltainen liikuntamuoto kehittäen lihasvoimaa ja -kestävyyttä samalla kun liikkuvuus paranee. Jooga opettaa rentoutumista ja keskittymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vahvistaa luustoa, niveliä ja keuhkoja, sekä vaikuttaa positiivisesti meidän hermostoon.

Tervetuloa joogaamaan Kehomelle!

Joogaa etänä – missä ja milloin vain!

Vinyasa Flow jooga

Tässä joogalajissa liikutaan asanasta (asennosta) toiseen hengityksen saattelemana. Tunnit kehittävät voimaa ja parantavat liikkuvuutta. Saat vahvemman ja tasapainoisemman kehon samalla kun vilkastutat aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Sopii hyvin haastetta kaipaaville tunnin dynaamisen luonteen vuoksi, mutta siirtymät tehdään hitaasti ja lempeästi. Tunneilla on aina mahdollisuus edetä oman tason mukaan opettajan tarjotessa vaihtoehtoisia asanoita. 

Tunnilla harjoitus yleensä etenee lattialämmittelyiden, aurinkotervehdysten ja flowsarjan kautta lopputunnin rentoutukseen. Tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. 

Ilmajooga

Ilmajoogassa liikutaan katosta riippuvan kankaan avulla. Tunti voi olla lempeää venyttelyä tai toisaalta sinulla on mahdollisuus kokeilla hyvinkin vaativia asentoja kangasta apuna käyttäen.

Ilmajoogassa on mahdollisuus kokeilla rohkeasti erilaisia inversioita (pääalaspäin- asentoja) turvallisesti, sekä leikitellä muutenkin kankaan kyydissä. Tässä joogalajissa saa totisesti pitää myös hauskaa!

Ilmajooga vahvistaa ja notkistaa. Erityisesti ilmajooga kehittää keskivartalon lihaksia ja avaa lihaskireyksiä. 

Tämä laji sopii ihan kaikille!

Joogaa kankeille

Sinä, joka olet vältellyt joogaa vedoten esim. kankeuteen tai ylipainoon. Tämä on juuri sinulle! Jooga sopii ihan kaikille koosta ja kunnosta riippumatta. Etenemme hyvin aloittelijaystävällisesti ja lempeästi kehoa venyttäen ja vahvistaen. Buustaamme aineenvaihduntaa ja opettelemme hengityksen avulla syventymään venytysten pariin. Lähdet tunnilta hyvinvoivan kehon ja mielen kera.  

Aamujooga

Virkistävä päivänaloitus. Teemme energisoivia flowharjoituksia, aurinkotervehdyssarjoja ja venyttelemme kehon auki päivän askareita varten.

Lempeä Flow

Tällä tunnilla rauhoitutaan ja hellitään kehoa pitkillä ja nautinnollisilla venytyksillä. Sopii ihan kaikille!

Miniretriitit ja pop-up tunnit

Miniretriitit kestävät yleensä muutaman tunnin ja tarjoavat monipuolisen joogaharjoittelun lisäksi tietoa hyvinvoinnista, stressinhallinnasta jne. Joka kuukausi järjestetään myös eri teemoilla tunteja pop up- tyyliin.

Jooga & akro

Yhdistelmä tunti vinyasa flow joogaa ja lattia-akrobatian harjoituksia. Kurssilla opit perusteet joogan akrobaattisille asanoille esim. Sirsasana (päälläseisonta), Pincha mayurasana (kyynärseisonta) ja Urdhva dhanurasana (siltakaari). Lisäksi liikumme lattiatasossa harjoitellen erilaisia kärrynpyöriä, liukuja ja loikkia. Aloitamme alkeista edeten rauhalliseen tahtiin haastellisempiin harjoituksiin. Harjoittelu tapahtuu yksilöllisesti kokeneen opettajan ohjauksessa.

Hammock tricks

Hammock tricks tunneilla opit ilmajoogan ja ilma-akrobatian temppuja kangaslenkillä. Harjoittelu tehdään edeten progressiivisesti helposta haastavampaan, turvallisesti ja jokaisen asiakkaan yksilöllinen taitotaso huomioon ottaen. Laji on hauska ja haastava. Kurssin aikana opit erilaisia inversioita eli ylösalaisia asentoja, kiipeyksiä ja solmuja.

Joogavideot

Joogavideoita on myynnissä kattava valikoima, jotta pääset harjoittelemaan myös kotona ja juuri oman tasoisesi videon parissa. 

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 050 511 5811 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.