Kehome

Mikä on Kehome?

KEHO = Tavoitteenamme on edesauttaa asiakkaille vahva, energinen, tasapainoinen, toimiva ja hyvinvoiva keho.

ME = Yhdessä täydennämme toinen toisiamme ja luomme yhteistyöllä sinulle hyvinvoinnin palveluja.

OY = Uudet, monipuoliset, asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat tilat Kaurialassa hyvien yhteyksien päässä. Meiltä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa!

Yhden katon alta löydät kollektiivisesti erilaiset kehon palvelut. Hoitoalan ammattilaisten käsittelyn lisäksi pääset liikuttamaan itseäsi mm. joogan, ilmajoogan, kehonpainotreenien ja tanssin parissa.

Kehome tarjoaa saman katon alla kollektiivisesti erilaiset terveys-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut.

Tuulianna Avantola

Olen hämeenlinnalainen,  40 -vuotias joogaopettaja ja toinen Kehome Oy:n yrittäjistä.  Valmistuin kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa) vuonna 2018. Olen käynyt myös ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki). Viime vuosina olen saanut tehdä paljon töitä myös liikkuvuusvalmentajana ja kunto- ohjaajana. Minun toinen yritykseni Tuuliannan Jooga toimii myös Kehomen tiloissa.

Kohtaan työssäni kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja saan opettaa vaihtelevasti erilaisia ryhmiä. Erityisesti sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni. Omien kurssituntien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen, ohjelmatoimistojen ja yritysten kanssa. Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä. Ohjaan paljon myös yksityistunteja. 

Olen saanut erityisen paljon kiitosta siitä, että olen lempeä, ammattitaitoinen ja aina oma itseni. 

Ota yhteyttä:
puh. 0400 408898, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvi Suokko

Olen toinen Kehome Oy:n yrittäjistä ja erikoistunut kehon luonnollisten asento- ja liikemallien tasapainottamiseen sekä myofaskiaalisten kipujen ja oireiden hoitoon erilaisia manuaalisia tekniikoita käyttäen.

Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta tuntemus ja ymmärrys ihmiskehosta avautuisi minulle vielä syvemmin. Tällä tavoin pystyn tarjoamaan asiakkailleni laajemmin palveluita ja parasta mahdollista hoitoa. Kehonhuollon sivulta pääset tarkemmin tutustumaan koulutukseeni.

Ota yhteyttä:
puh. 045 110 5099, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Netta Nikkanen

Valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta elokuussa 2020.
Olen kiinnostunut ihmisistä ja otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon. Haluan edesauttaa asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Urheiluhierontaan voi kuka tahansa tulla, ei vain urheilijoille.
Tarjoan urheiluhierontaa tehostamaan kineesioteippausta, kuivakuppausta, passiivisia venytyksiä ja mobilisoivaa hierontaa.

Minulta löytyy laaja urheilu tausta, kuten ampumahiihto, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja baletti.

 

Ota yhteyttä:
puh. 044 982 8232, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ohjaajat

MIA KUNINGAS

Olen Mia, Hattulasta kotoisin oleva ryhmäliikuntaohjaaja. Päivätyöni vastapainoksi vapaa-aikani kuluu monipuolisesti urheillen. Suurimpina intohimon kohteina juoksu, maastopyöräily, punttisali ja erityisesti crosstraining kiertoharjoittelu. Kovan treenin vastapainoksi harrastan myös kävelyä koiralaumani kanssa sekä Vinyasa flow joogaa.

Ohjaajana pyrin innostamaan ihmisiä ylittämään itsensä. Löytämään itsestään sellaisia voimavaroja, joiden olemassaolosta ei ollut edes tietoinen.

Kehomella ohjaan kiertoharjoittelua kehonpainolla ja kunkkujumppaa.

Anna-Maria Kasanen

ANNA-MARIA KASANEN

Olen Anna-Maria, auttamisen ammattilainen 15 vuoden kokemuksella. Olen ylisuorittamiseen perehtynyt hoitoalan ammattilainen ja entinen sydänhoitaja. Olen myös Joogaohjaaja, lyhytterapeuttikoulutettava, FAF Personal Trainer® sekä ravintoasiantuntija.

Ohjattavani kuvailevat minua empaattiseksi mutta napakaksi, iloiseksi sekä rauhalliseksi. Turvallisuus ja oikeat tekniikat ovat minulle tärkeä asia. Sekä se, että asiakas kokee tunnin jälkeen olonsa erinomaiseksi. 

Ohjaan Kehomella lounasjoogaa, sekä erilaisia miniretriittejä ja pop up- tunteja.

Hanna Kanerva

HANNA KANERVA

Olen rytmisen voimistelun 25-kertainen Suomen mestari ja 3-kertainen Pohjoismaiden mestari. Olen edustanut Suomea lukuisissa Euroopan- ja Maailman mestaruus -kisoissa sekä Olympiakisoissa (Barcelona 1992). Olen tanssinut Lahden kaupunginteatterissa, Helsingin Svenska teatternissa sekä lukuisissa freelance produktioissa.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (Helsingin AMK), Method Putkisto Instituutin kouluttama Pilates- ja Method Putkisto -ohjaaja, Power Pilates- ja laite Pilates -ohjaaja, Somatic Streching -ohjaaja sekä Suomen Pilates yhdistyksen rekisteröimä Pilatesohjaaja.

Ohjaan Kehomella Pilates- kurssia.

Aki Parviainen

AKI PARVIAINEN

Olen alunperin Tampereelta kotoisin ja nykyään asustelen Hämeenlinnassa. Ohjaajaksi olen päätynyt puolivahingossa kamppailulajien maailmasta. Päälajina ollut aikoinaan taekwondo, jota tuli 13 vuotta treenattua ja muutama vuosi valmennettua. Muutamien mutkien kautta päädyin ohjaamaan eri lajiseuroille oheislaji treeniä, mistä kipinä valmentamiseen ja lajittomaan liikkumiseen sitten syttyikin. Tällä hetkellä harrastan kiipeilyä aktiivisesti movementin ohella ja paluu kamppailuajien pariin on myös työn alla. Koulutuksen puolesta olen koulutettu urheiluhieroja ja auktorisoitu personal trainer. Hieroja koulutuksen aikana pääsin myös työskentelemään Englannin valioliigassa Bournemouthin jalkapallojoukkueessa. Lisäksi olen käynyt Movement coach koulutuksen. Tavoitteeni on tarjota mahdollisimman monipuolisesti työkaluja jokaisen omaan tekemiseen ja parasta onkin saada palautetta kun opittuja liikkeitä on tehty omatoimisesti omissa treeneissä. 

Kehomella ohjaan movement harjoittelua. Lämpimästi tervetuloa, nähdään siellä!

Jari Kasanen

JANI KASANEN

Olen Janakkalasta kotoisin oleva kehon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen, joogaohjaaja joka valmistuu joogaterapeutiksi talvella 2022. 
 
Minulla on 10 vuoden kokemus joogasta ja ohjaajana olen rento, asiakkaat huomioonottava ja rauhallisuutta ympärilleni välittävä. Ohjaustani on sanottu mm. anatomisesti asiantuntevaksi ja sydämelliseksi.
 
Tavoitteeni on ohjata sinua oivaltamaan ja tunnistamaan oman kehosi voima ja pystyvyys rennolla asenteella. Tarjoan sinulle tunteja, joilla saat olla oma itsesi vahvuuksinesi ja heikkouksinesi, ilman häpeän tunnetta.
 
Kehomella ohjaan aloittelijoiden äijäjoogaa lauantai aamupäivisin. 

MIRA KORKEILA

Olen 48- vuotias kauneudenhoito- ja hyvinvointialan yrittäjä. Koulutukseltani olen SKY- kosmetologi ja tanssiohjaaja. Päätoimista yrittäjyyttä on takana yli kymmenen vuotta.
 
Kehomella ohjaan oman tanssikouluni M&Heelsin kursseja, kuten nykytanssihenkinen Barefoot, Commercial, Tuolitanssi yms.  Kokemusta tanssin saralla minulla on mm. lajeista jazz, step, bollywood, heels, nykytanssi, hip hop, dancehall, twerk, voguing, tuolitanssi, musikaalitanssi, ja kaiken perustana 15 vuoden klassisen baletin opinnot. Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava, rohkaisten oppilaitani kokeilemaan rajojaan ja hyppäämään ulos mukavuusalueeltaan.
 
Kouluttaudun itse säännöllisesti tanssin parissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Opettajina ovat olleet mm. Galen Hooks, Yanis Marshall, Omari Wiles. Syksyllä 2021 kouluttaudun myös Barre- ohjaajaksi.
M&Heels kurssit Kehomella torstaisin klo 18.30 - 20.30.
Kurssitiedot M&Heels Facebook.
Teemu Varjonen

TEEMU VARJONEN

Olen nelikymppinen Hämeenlinnassa perheineni asusteleva insinööri. Päivätyönäni toimin asiantuntijana metsäalan työturvallisuushankkeessa. Syksyllä aloitan myös Tiedekoulun ohjaana. Olen työskennellyt liikunta-alalla muutamia vuosia sitten Kanta- ja Päijät-Hämeessä kuntosali- ja ryhmäliikuntaohjaajana. Nyt veri vetää takaisin liikunnanohjaamisen pariin.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kamppailulajeista ja zen-meditaatiosta. Perinteisten aasialaisten taitojen lisäksi olen harjoitellut eurooppalaista historiallista miekkailua ja keskiaikaratsastusta. Ammennan tekemiseeni elementtejä kaikista kulttuureista vapaasti yhdistellen. Taistelutaidoista tuttu ajatus kehon ja mielen ykseydestä on ohjaamiseni perusta. Treenaamisen pitää olla kivaa ja tuntua hyvältä – lajista riippumatta!
Olen tiedettä ja filosofiaa rakastava haaveilija, jonka tunneille kaikenlaisten ihmisten on helppo tulla omana itsenään. Nuorempana opiskelin mm. fysioterapiaa, kiinalaista perinteistä lääkintää ja liikuntatiedettä. Haluan jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Otan mielelläni vastaan palautetta ja muokkaan tuntejani osallistujien tarpeiden mukaan. Erikoisalaani on hengityksen, rentoutumisen ja kehonhuollon lisäksi työhyvinvointiin ja elämänhallintaan liittyvä osaaminen.

Kehomella ohjaan vanhemman väen voimistelua, sekä erilaisia meditaatio- ja yhdistelmätunteja.

Annukka Hinkkala

ANNUKKA HINKKALA

Olen Annukka, 35-vuotias liikunnan- ja hyvinvointialan ammattilainen. Valmistuin Liikunnan ohjaajaksi v. 2011 Kisakallion urheiluopistosta. Siitä asti olen työskennellyt yksilövalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana kuntokeskuksissa. Työni tavoitteena on aina ollut edistää ja hoitaa ihmisten terveyttä. Lisäkouluttauduin urheiluhierojaksi 2018. Tänä päivänä työskentelen yrittäjänä omassa yrityksessäni Liikunta – ja Hierontapalvelut Annukka Hinkkala ”Hyvinvointivelho”, joka tarjoaa hierontaa, yksilövalmennusta ja ryhmäliikuntapalveluita. Muita koulutuksiani: Yoga Flow, Welness Mentor  (2015), Sportius Pilates Level 1, Wellness Mentor (2014), Trainer4You, Personal trainer (2012), Fustra personal Trainer  (2012-2020).

Kehomella pääsen ohjaamaan teille itselleni kaikkein tärkeintä liikuntamuotoa astangajoogaa sekä kehonpainoharjoittelua. Itse löysin tieni astangajoogan pariin tammikuussa 2018. Siitä lähtien olen harjoitellut säännöllisesti 4-6 kertaa viikossa, kaksi viikkoharjoitusta teen tärkeimmän opettajani Annukka Yliruusin sekä Joakim Yliruusin opetuksessa shalavallassa. Itselle astangajoogasta on muodostunut hyvän elämän polulle johdattava elämäntapa.

Laura Hipsi

LAURA HIPSI

Olen Laura, sydämellinen, empaattinen sekä aurinkoinen nuori nainen. Päivätyöni on hankinnan asiantuntijatehtävissä teknologiateollisuudessa ja työn vastapainona vapaa-aikani kuluu erilaisten urheiluharrastusten, kuten kuntosalin, lenkkeilyn ja joogan parissa. Valmistun joogaopettajaksi vuoden 2022 alussa (Heartful Yoga) saaden kansainvälisen Yoga Alliance -sertifikaatin RYT 200.

Terveys ja kokonaisvaltainen mielen ja kehon hyvinvointi ovat oman elämäni kulmakiviä sekä intohimoni kohteita ja näiden tuomaa ilosanomaa haluan jakaa ympärilleni myös muille. Uskon vahvasti keho-mieli -yhteyteen ja jooga on ollut itselleni tärkeä väline pitää itsestäni huolta kokonaisvaltaisesti sekä oppia uusia puolia omasta kehosta sekä mielestä. Joogan avulla on mahdollista työstää omia kipupisteitään; sisäisesti sekä ulkoisesti ja saada täten voimaa myös maton ulkopuoliseen elämään.

Joogaopettajana olen lempeä, mutta tarkka sekä jokaisen yksilön tarpeet huomioon ottava. Kehomella tulen ohjaamaan rauhallista ja maadoittavaa YIN -joogaa sunnuntai-iltaisin. Tervetuloa nauttimaan!

Tuulianna Avantola

TUULIANNA AVANTOLA

Olen vuonna 2018 valmistunut Joogaopettaja ja ilmajoogaohjaaja. Päivät koostuvat monenlaisista ohjauksista saleilla, työpaikoilla, urheiluseuroissa, tapahtumissa jne. Omalla Kehomen salilla ohjaan viikkotunteja, pop up- tunteja, retriittejä sekä tilaus- ja yksityistunteja.

Olen perusluonteeltani iloinen ja positiivinen ja ohjaan jokaista ryhmää ja yksilöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Opiskelen jatkuvasti lisää ihmiskehoa, liikettä ja sen anatomiaa. Olen myös kiinnostunut ihmismielestä ja siitä, miten pystymme mieleemme vaikuttamaan kehollisella tekemisellä.

Teen unelmieni työtä ihmisten parissa. Tavoitteeni on saada ihmiset voimaan hyvin, niin mieleltään kuin keholtaan.

Nähdään tunneilla!

IISA KORKEILA

Olen 28-vuotias liikuntaneuvoja ja opiskelen tällä hetkellä liikunnanohjaajaksi (amk).  Muutamien vuosien ajan olen ohjaillut jumppia lapsille, nuorille ja aikuisille. Kilpaurheillut olen pienestä asti - yleisurheilua, amerikkalaista jalkapalloa ja jalkapalloa. Edelleen kilpaurheilen. Liikunta ja terveellinen elämä on mulle elämäntapa. Parasta on nähdä asiakkaiden ilo, motivaatio ja oivallukset, sekä kehittyminen. 

Kehomella ohjaan pop up- tunteja silloin tällöin.

TANJA KUNNARI

(ÄITIYSLOMALLA)
Olen hämeenlinnalainen joogaopettaja ja tanssin ammattilainen.  Olen saanut tehdä sekä opettajan että esiintyjän töitä 15 vuoden ajan valmistuttuani Turun Konservatoriolta tanssijaksi vuonna 2005. Joogaopettajan RYT-200 -koulutuksen suoritin Villa Mandalassa Loviisassa, sekä ilmajoogan ohjaajakoulutuksen Yoga Nordicilla Helsingissä. Opettajana olen energinen ja kannustava.
 
Kehomella opetan Vinyasa flow joogaa, vanhempi-vauvajoogaa, jooga & akro -tuntia sekä ilmajoogan hammock tricksejä.

Yhteistyöyrittäjät

M&Heels

Heels-tunteihin, - kursseihin, - workshopeihin ja -koulutuksiin erikoistunut pienen pieni tanssikoulu, jonka toimintaa pyörittää tanssiohjaaja Mira Korkeila.
Kuukausittainen lukujärjestys ja hinnasto löytyvät M&Heels facebookista.
Tiedustelut:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Boxinbox®

Vuokraamme erikokoisia harjoitustiloja sekä yksilöharjoitteluun että ryhmille. Valikoimasta löytyy mm. voimaharjoittelualueita, toiminnallinen alue sekä wattbike- ja soutustudiot. Järjestämme myös ohjattua pienryhmävalmennusta. Boxinboxille® on mahdollisuus tulla mukaan mm. Äijäjooga tunnille, jota ohjaa Tuulianna Avantola. www.boxinbox.fi

 

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 050 511 5811 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.