Kehome

Mikä on Kehome?

KEHO = Tavoitteenamme on edesauttaa asiakkaille vahva, energinen, tasapainoinen, toimiva ja hyvinvoiva keho.

ME = Yhdessä täydennämme toinen toisiamme ja luomme yhteistyöllä sinulle hyvinvoinnin palveluja.

OY = Uudet, monipuoliset, asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat tilat Kaurialassa hyvien yhteyksien päässä. Meiltä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa!

Yhden katon alta löydät kollektiivisesti erilaiset kehon palvelut. Hoitoalan ammattilaisten käsittelyn lisäksi pääset liikuttamaan itseäsi mm. joogan, ilmajoogan, kehonpainotreenien ja tanssin parissa.

Kehome tarjoaa saman katon alla kollektiivisesti erilaiset terveys-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut.

Tuulianna Avantola

Olen hämeenlinnalainen, kohta 40 vuotias joogaopettaja ja toinen Kehome Oy:n yrittäjistä.  Valmistuin kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa) vuonna 2018. Olen käynyt myös ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki). Viime vuosina olen saanut tehdä paljon töitä myös liikkuvuusvalmentajana ja kunto- ohjaajana. Minun toinen yritykseni Tuuliannan Jooga toimii myös Kehomen tiloissa.

Kohtaan työssäni kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja saan opettaa vaihtelevasti erilaisia ryhmiä. Erityisesti sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni. Omien kurssituntien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen, ohjelmatoimistojen ja yritysten kanssa. Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä. Ohjaan paljon myös yksityistunteja. 

Olen saanut erityisen paljon kiitosta siitä, että olen lempeä, ammattitaitoinen ja aina oma itseni. 

Ota yhteyttä:
puh. 0400 408898, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvi Suokko

Olen toinen Kehome Oy:n yrittäjistä ja erikoistunut kehon luonnollisten asento- ja liikemallien tasapainottamiseen sekä myofaskiaalisten kipujen ja oireiden hoitoon erilaisia manuaalisia tekniikoita käyttäen.

Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta tuntemus ja ymmärrys ihmiskehosta avautuisi minulle vielä syvemmin. Tällä tavoin pystyn tarjoamaan asiakkailleni laajemmin palveluita ja parasta mahdollista hoitoa. Kehonhuollon sivulta pääset tarkemmin tutustumaan koulutukseeni.

Ota yhteyttä:
puh. 045 110 5099, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Netta Nikkanen

Valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta elokuussa 2020.
Olen kiinnostunut ihmisistä ja otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon. Haluan edesauttaa asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Urheiluhierontaan voi kuka tahansa tulla, ei vain urheilijoille.
Tarjoan urheiluhierontaa tehostamaan kineesioteippausta, kuivakuppausta, passiivisia venytyksiä ja mobilisoivaa hierontaa.

Minulta löytyy laaja urheilu tausta, kuten ampumahiihto, yleisurheilu, hiihto, jalkapallo ja baletti.

 

Ota yhteyttä:
puh. 044 982 8232, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ohjaajat

TANJA KUNNARI

Olen hämeenlinnalainen joogaopettaja ja tanssin ammattilainen.  Olen saanut tehdä sekä opettajan että esiintyjän töitä 15 vuoden ajan valmistuttuani Turun Konservatoriolta tanssijaksi vuonna 2005. Joogaopettajan RYT-200 -koulutuksen suoritin Villa Mandalassa Loviisassa, sekä ilmajoogan ohjaajakoulutuksen Yoga Nordicilla Helsingissä. Opettajana olen energinen ja kannustava.
 
Kehomella opetan Vinyasa flow joogaa, vanhempi-vauvajoogaa, jooga & akro -tuntia sekä ilmajoogan hammock tricksejä.

NINA VÄISTÖ

Olen Nina, Movement Coach, terveydenhoitaja AMK, työterveyshoitaja ja EasySwim-ohjaaja. Vapaa-ajalla harrastan monipuolista liikuntaa rennolla otteella, nautin metsälenkeistä ja äänikirjoista. Liikuttajana minulle tärkeintä on auttaa ihmisiä saavuttamaan toimiva ja hyvinvoiva keho sekä opettaa ihmisiä kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoa. Treenaamisen ei tarvitse olla vakavaa puurtamista! Mielestäni liikkumisessa tärkeintä on se, että nauttii. 

Kehomella ohjaan kehonpainotreeniä ja kehonhuoltoa. 

MIRA KORKEILA

Olen ohjannut heelsiä jo usean vuoden ajan. Oman tanssillisuuteni pohjana on 15:n vuoden klassisen baletin opinnot. Sen lisäksi kokemusta on karttunut mm. lajeista jazz, step, bollywood, nykytanssi, hip hop, dancehall, twerk, voguing, tuolitanssi, commercial, musikaalitanssi, yms. Kouluttaudun säännöllisesti tanssin parissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, opettajina olleet mm. Galen Hooks, Yanis Marshall, Omari Wiles.
 
Kehomella M&Heels tunti torstaisin klo 18.30–19.30.

IISA KORKEILA

Iisa täällä moikku! Olen 27-vuotias liikuntaneuvoja ja olen pari vuotta ohjaillut jumppia lapsille, nuorille ja aikuisille. Kilpaurheillut olen pienestä asti - yleisurheilua, amerikkalaista jalkapalloa ja jalkapalloa. Edelleen kilpaurheilen. Liikunta ja terveellinen elämä on mulle elämäntapa. Parasta on nähdä asiakkaiden ilo, motivaatio ja oivallukset, sekä kehittyminen. Nähdään jumpassa ❤

Kehomella ohjaan Kehonpaino x Iisa -tuntia.

MIA KUNINGAS

Olen Mia, Hattulasta kotoisin oleva ryhmäliikuntaohjaaja. Päivätyöni vastapainoksi vapaa-aikani kuluu monipuolisesti urheillen. Suurimpina intohimon kohteina juoksu, maastopyöräily, punttisali ja erityisesti crosstraining kiertoharjoittelu. Kovan treenin vastapainoksi harrastan myös kävelyä koiralaumani kanssa sekä Vinyasa flow joogaa.

Ohjaajana pyrin innostamaan ihmisiä ylittämään itsensä. Löytämään itsestään sellaisia voimavaroja, joiden olemassaolosta ei ollut edes tietoinen. Kehomella ohjaan crosstraining kiertoharjoittelua kehonpainolla.

KIRSI ROOS

Olen Kirsi, ryhmäliikunnan moniottelija joka on ohjannut tunteja laidasta laitaan. Olen rauhallisuudestani tunnettu jumppatäti ja tykkää vapaa-ajallaan valokuvata sekä viettää aikaa luonnossa.

Ohjaan Kehomella ilmajoogaa, pilatesta ja kehonpainoharjoittelua, jotka ovatkin omia lempilajejani.


Yhteistyöyrittäjät

M&Heels

Heels-tunteihin, - kursseihin, - workshopeihin ja -koulutuksiin erikoistunut pienen pieni tanssikoulu, jonka toimintaa pyörittää tanssiohjaaja Mira Korkeila.
Kuukausittainen lukujärjestys ja hinnasto löytyvät M&Heels facebookista.
Tiedustelut:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Boxinbox®

Vuokraamme erikokoisia harjoitustiloja sekä yksilöharjoitteluun että ryhmille. Valikoimasta löytyy mm. voimaharjoittelualueita, toiminnallinen alue sekä wattbike- ja soutustudiot. Järjestämme myös ohjattua pienryhmävalmennusta. Boxinboxille® on mahdollisuus tulla mukaan mm. Äijäjooga tunnille, jota ohjaa Tuulianna Avantola. www.boxinbox.fi

 

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 050 511 5811 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.