Kehome

Mikä on Kehome?

KEHO = Tavoitteenamme on edesauttaa asiakkaille vahva, energinen, tasapainoinen, toimiva ja hyvinvoiva keho.

ME = Yhdessä täydennämme toinen toisiamme ja luomme yhteistyöllä sinulle hyvinvoinnin palveluja.

OY = Uudet, monipuoliset, asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat tilat Kaurialassa hyvien yhteyksien päässä. Meiltä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa!

Yhden katon alta löydät kollektiivisesti kaikki hyvinvoinnin palvelut; Hierontaa, kehonhuoltoa, osteopatiaa, monipuolisesti joogaa, sekä kauneudenhoidon palvelut.

Kehome tarjoaa saman katon alla kollektiivisesti erilaiset terveys-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut.

Tuulianna Avantola

Olen hämeenlinnalainen,  yli nelikymppinen joogaopettaja ja toinen Kehome Oy:n yrittäjistä.  Valmistuin kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa) vuonna 2018. Olen käynyt ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki), sekä opiskellut itsenäisesti ja kursseilla ihmisen anatomiaa, fysiologiaa ja hermoston toimintaa. Konsultoin työssäni paljon eri kehonhuollon ammattilaisia oppiakseni koko ajan lisää. Viime vuosina olen saanut tehdä paljon töitä myös liikkuvuus- ja kunto- ohjaajana.  Minun toinen yritykseni Tuuliannan Jooga toimii Kehomen tiloissa.

Omien kurssi - ja viikkotuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen, ohjelmatoimistojen ja yritysten kanssa. Tällä hetkellä käyn pitämässä omia tunteja esimerkiksi opettajille, hoitajille, istumatyötätekeville, sekä kuljetus- ja rakennusalan työntekijöille.

Järjestän retriittejä, tapahtumia ja joogalomia. Tilauksesta pidän esim skumppajoogaa polttareissa tai käyn puhumassa stressinhallinnasta ja hermoston toiminnasta.

Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä. Ohjaan paljon myös ihan yksityistunteja. 

Olen saanut erityisen paljon kiitosta siitä, että olen sydämellinen, ammattitaitoinen ja aina oma iloinen itseni. 

Ota yhteyttä:
puh. 0400 408898, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvi Suokko

Olen toinen Kehome Oy:n yrittäjistä ja erikoistunut kehon luonnollisten asento- ja liikemallien tasapainottamiseen sekä myofaskiaalisten kipujen ja oireiden hoitoon erilaisia manuaalisia tekniikoita käyttäen.

Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta tuntemus ja ymmärrys ihmiskehosta avautuisi minulle vielä syvemmin. Tällä tavoin pystyn tarjoamaan asiakkailleni laajemmin palveluita ja parasta mahdollista hoitoa. Kehonhuollon sivulta pääset tarkemmin tutustumaan koulutukseeni.

Ota yhteyttä:
puh. 045 110 5099, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Minna Tapola

Olen hämeenlinnalainen, hierontakoulu Atlaksesta valmistunut koulutettu hieroja. Klassisen hieronnan peruskoulutuksen lisäksi käytän nivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointitekniikoita sekä lihas- ja peitinkalvojen liikkumiseen ja elastisuuteen vaikuttavia tekniikoita. Hieronnan sisältö määräytyy aina asiakkaan tarpeesta käsin.

Tiedonjano alaa kohtaan on suuri ja jatkuvan kouluttautumisen koen tärkeäksi.

  • Hierontakoulu ATLAS
  • Manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutus ( -22)
  • MyFascia-koulutus (-24)

Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja teen työtäni vahvasti oman persoonani kautta. Aiemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja. 16 vuoden työura hoitotyössä on luonut vahvan pohjan asiakkaan kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen kohtaamiseen sekä ihmiskehon tuntemiseen. Pitkä kilpatausta lentopallossa sekä harrastustausta golfin, crossfitin ja yleisurheilun parissa auttavat puolestaan ymmärtämään myös urheilijan näkökulmaa. Toivoisinkin, että kaikki asiakkaat nuorista varttuneempiin, toimistotyöntekijöistä urheilijoihin löytäisivät vastaanotolleni.

Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä hyvää juuri sinulle!

Ota yhteyttä:
puh. 044 339 9377

Sanna Myllymäki

Olen hierontakoulu Atlaksesta valmistunut Koulutettu hieroja. 

Hierojakoulutuksen lisäksi, osaamista löytyy sekä liikunnan että hoitotyön parista. Päätyötäni teen Kanta-Hämeen pelastuslaitoksella ensihoitajana. 

Monipuolinen liikkuminen on tärkeä osa elämääni.

Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mm. vipuvarsitekniikoita, raajanivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointeja sekä Met-tekniikkaa. Olen innokas oppimaan uutta ja syksyllä osaaminen täydentyy Manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutuksella. 

Haluan edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Moniammatilllinen osaamiseni, kokemukset myös vammojen hoidosta, auttavat minua hoitamaan juuri sinua.

Ota yhteyttä:
puh. 050 323 5910

Anne Pelli

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2022 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Käytän klassisessa hieronnassa apuna vipuvarsitekniikoita ja lisään nivelten liikkuvuutta mobilisoimalla niitä. Hierojana olen helposti lähestyttävä ja toteutan hieronnan asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Opiskelen hierontatyön ohella kosmetologiksi Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Kehomella tarjoan hieronnan lisäksi sokerointipalveluita. 

Olen aina ollut kiinnostunut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja opintojen kautta olen päässyt toteuttamaan intohimoani. Huollan omaa kehoani monipuolisella liikunnalla, pidän erityisesti joogasta ja luonnossa liikkumisesta.

Ota yhteyttä:
puh. 040 723 2290

Jari Salin

Hieroja / urheiluhieroja opiskelija.
Liikuntaan intohimolla ja sydämellä suhtautuva mies. Vuosien varrella on kertynyt monipuolinen urheilutausta, jota edelleen jatkan ja koitan myös välittää eteenpäin etenkin fysiikkavalmennuksien muodossa.

Valmennuskoulutusta olen hankkinut mm. Training for Warriors TFW- valmentajakoulutuksella, sekä amerikkalaisella WestSide Barbell Personal Trainer setrifioinnilla. Tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa.

Kamppailulajit ovat vahvassa roolissa. Nyrkkeilystä takana muutaman kymmentä kilpaottelua.

Kehomella ohjaan myös kuntonyrkkeilyä.

Ota yhteyttä:
Puh. 045 151 7373

Hilda Huunonen, Lashes by Hilda

Hei! Olen Hilda, teen ripsienpidennyksiä Kehomen yläkerrassa.

Ensimmäisen klassisten ja volyymien ripsikoulutuksen olen käynyt vuonna 2021. Olen aina ollut todella kiinnostunut alasta.

Nyt syksyllä kävin vielä taitojen kehittämiseksi Kristel Sammalkiven koulutuksen.

Minulle työssä tärkeintä on tehdä huolellista ja tarkkaa jälkeä. Olen helposti lähestyttävä ja jokainen asiakaskohtaaminen on minulle tärkeä.

Vapaa-aikani kuluu tanssin, salin ja ystävien parissa, matkustelu on myös lähellä sydäntä.

Tervetuloa uusiin tiloihin sekä uudet että vanhat asiakkaat ♡

Ota yhteyttä:
p. 045 155 3707
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.https://timma.fi/yritys/lashes-by-hilda

 

 

 

Katri Herranen- Rask, Hyvinvoinnin polku

Hei,  olen hyvinvointi- ja palautumisohjaaja Katri Herranen-Rask. Yritykseni on HyvinvoinninPolku ja minut löytää Kehomen yläkerrasta. Olen helposti lähestyttävä, monenlaisista asioista ja ihmisistä kiinnostunut. Iloinen ja huumorilla varustettu tyyppi joka on toiminut yrittäjänä vuodesta 2004. 
 
Mitä kaikkea minä olen:
▪️ Palautumisohjaaja® - yksilö- ja ryhmäohjaukset
▪️ IhanaElo® - hyvinvointiohjaaja - hyvinvointivalmennus.
▪️ Luontoyhteysohjaaja.
 
Tarjoan yksilö- ja ryhmäohjauksia ja haluan auttaa sinua pysähtymään hyvinvoinnin ja palautumisen äärelle. Ohjaukseni ei ole hokkuspokkusta tai kikkailua. Se on pysähtymistä perusasioiden äärelle, oman yksilöllisen palautumisen löytämistä, itsensä kuuntelemista ja oman mielen valmentamista. Ohjaukset ovat kehon ja mielen liikettä, kuuntelua ja rinnalla kulkemista. Palautumisen taitoja voi oppia ilman suorittamista.
 
Rakkaudella,
Katri 💚
 

Ota yhteyttä:
p. 044 356 6147

https://hyvinvoinninpolku.fi/

 

 

 

 


Ohjaajat

Annukka Hinkkala

ANNUKKA HINKKALA

Olen Annukka, 35-vuotias liikunnan- ja hyvinvointialan ammattilainen. Valmistuin Liikunnan ohjaajaksi v. 2011 Kisakallion urheiluopistosta. Siitä asti olen työskennellyt yksilövalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana kuntokeskuksissa. Työni tavoitteena on aina ollut edistää ja hoitaa ihmisten terveyttä. Lisäkouluttauduin urheiluhierojaksi 2018. Tänä päivänä työskentelen yrittäjänä omassa yrityksessäni Liikunta – ja Hierontapalvelut Annukka Hinkkala ”Hyvinvointivelho”, joka tarjoaa hierontaa, yksilövalmennusta ja ryhmäliikuntapalveluita. Muita koulutuksiani: Yoga Flow, Welness Mentor  (2015), Sportius Pilates Level 1, Wellness Mentor (2014), Trainer4You, Personal trainer (2012), Fustra personal Trainer  (2012-2020).

Kehomella pääsen ohjaamaan teille itselleni kaikkein tärkeintä liikuntamuotoa astangajoogaa sekä kehonpainoharjoittelua. Itse löysin tieni astangajoogan pariin tammikuussa 2018. Siitä lähtien olen harjoitellut säännöllisesti 4-6 kertaa viikossa, kaksi viikkoharjoitusta teen tärkeimmän opettajani Annukka Yliruusin sekä Joakim Yliruusin opetuksessa shalavallassa. Itselle astangajoogasta on muodostunut hyvän elämän polulle johdattava elämäntapa.

Laura Hipsi

LAURA HIPSI

Olen Laura, sydämellinen, empaattinen sekä aurinkoinen nuori nainen. Päivätyöni on hankinnan asiantuntijatehtävissä teknologiateollisuudessa ja työn vastapainona vapaa-aikani kuluu erilaisten urheiluharrastusten, kuten kuntosalin, lenkkeilyn ja joogan parissa. Olen Yoga Alliancen sertifioima joogaopettaja RYT250h (RYT200h @ Heartful Yoga 2022 ja Yin Yoga -syventävät RYT50h @ Yogarocks 2022).


Kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi on elämäni peruspilareita ja näitä haluan lisätä ympärilleni myös muille; niin ohjaustyössä kuin muissa arkipäivän kohtaamisissa. Uskon vahvasti keho-mieli -yhteyteen ja jooga on ollut itselleni tärkeä väline pitää itsestäni huolta kokonaisvaltaisesti sekä oppia uusia puolia omasta kehosta sekä mielestä. Joogan avulla on mahdollista työstää omia kipupisteitään sisäisesti sekä ulkoisesti ja saada täten voimaa myös maton ulkopuoliseen elämään.

Joogaopettajana olen lempeä, mutta tarkka sekä jokaisen yksilön tarpeet huomioon ottava. Kehomella ohjaan lempeää flowjoogaa ja  syvärentouttavaa YIN -joogaa tiistaisin. Nähdään tunneilla!

SINIKKA SALMINEN

Olen Sinikka Salminen ja olen opettanut joogaa vuodesta 2010. Varsinaisen joogaopettajakoulutukseni RYT200 kävin Villa Mandalassa 2012-2013 ihanien Mia Jokinivan ja Jenni Morrison-Jackin asiantuntevassa opetuksessa. Olen kouluttautunut myös YogaFlow- ja YogaFlex-ohjaajaksi (Wellnes Mentor 2012-2013) sekä Ilmajooga ohjaajaksi I- ja II-taso (2017) sekä käynyt paljon lyhyt kursseja mm. Turvalliset jooga-avustukset (VM 2017).

Ohjaan pääasiassa Vinyasa- ja Flowtunteja. Vinyasa on harjoitus, jossa jooga-asanat on sidottu yhteen virtaavaksi kokonaisuudeksi. Rakennan tuntini niin, että koko keho saa harjoitusta kantavan teeman alla kuten kierrot, taaksetaivukset, lonkan avaukset, inversiot jne. Tunnin harjoitus on liikkeen meditaatiota, joka vahvistaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Keskityn aina opettamaan anatomisesti turvalliset linjaukset asanoihin. Kun asento on linjattu viisaasti ja oikeat lihasryhmät aktivoitu, on mahdollista lisätä haastavampia liikkeitä.

ANNA KUMMILA

Olen sivutoiminen joogaopettaja (Yoga Nordic RYT200), joka ainakin toistaiseksi tekee päätoimisesti jotain ihan muuta. Olen käynyt opettajakursseja hathajoogasta, vinyasa flowsta ja YIN-joogasta ja olen osallistunut monille astangajoogaretriiteille sekä erilaisille lyhytkursseille nykyisin pääasiassa Annukka Yliruusin Shalavallassa.  Jooga on kulkenut jollain tavalla elämässäni mukana pitkään, ainakin n. 15 vuotta. Opettajakouluun lähdin lähinnä oman harjoituksen syventämiseksi ja joogasivistyksen lisäämiseksi mutta olen huomannut, että on se opettaminenkin aika mahtavaa ja antoisaa! Astangajooga on pääasiallinen oma harjoitukseni mutta välillä nautiskelen myös muista joogalajeista. Parasta jooga on silloin, kun hiki virtaa mutta olo on keskittynyt, rauhallinen ja seesteinen. Olen itse kärsinyt monenlaisista vaivoista ja tiedän ettei kaikki joogassakaan ole aina kovin helppoa, ehkä siksi olen empaattinen opettaja. Ohjaajana pyrin ymmärtämään oppilaiden erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet joogan harjoittamiseen ja pyrin tarjoamaan mm. vaihtoehtoja asanoihin. Haluan olla innostava ja rohkaiseva ohjaaja ja teen mielelläni myös käsin avustuksia.  

KRISTA LEPPÄNEN

Olen Krista, tuoreehko hämeenlinnalainen. Muutin mieheni kanssa Helsingistä vuoden 2021 alussa ja olemme oikein hyvillämme elämänmuutoksestamme. Päivätyöni on tietotyötä, mutta taustani liikunnan parissa on pitkä ja monipuolinen. Kamppailulajit ja tanssi (flamenco) olivat pitkään elämäni ‘harrastusrakkaudet’ ja flamencoa myös ohjasin. Jooga ja vedessä liikkuminen ovat myös olleet pitkään tärkeitä. Tutustuinkin Kehomeen joogatuntien kautta ja jonkin ajan kuluttua puheeksi tuli koulutukseni ja tekemiseni äänirentoutuksen parissa.

Ohjaan syvärentouttavia sointukylpyjä, jonka aikana erilaisten äänimaljojen, kongin, koshi- ja tingshakellojen sointi kutsuu hiljentymään. Meditatiivinen sointi, seesteinen tila ja mukava olo viltin alla rauhoittavat mielen ja kehon palautumisen tilaan, tukien näin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen käynyt Peter Hess-äänirentoutusmetodin mukaisen koulutuksen Medi-Soundilla Anne Materon johdolla, joka on Saksan Peter Hess-instituutin valtuuttama kouluttaja Suomessa. Teen myös yksilöllisiä äänirentoutuksia, jolloin maljat tuodaan soimaan keholle. Tarjoan äänirentoutusta toiminimeni Studio Eirneah kautta.

Tuulianna Avantola

TUULIANNA AVANTOLA

Olen vuonna 2018 valmistunut Joogaopettaja (Ryt-200, Villa Mandala) ja ilmajoogaohjaaja (Vertical Club).

Päivät koostuvat monenlaisista ohjauksista saleilla, työpaikoilla, urheiluseuroissa, tapahtumissa jne. Omalla Kehomen salilla ohjaan viikkotunteja, pop up- tunteja, retriittejä sekä tilaus- ja yksityistunteja.

Olen perusluonteeltani iloinen ja positiivinen ja ohjaan jokaista ryhmää ja yksilöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Opiskelen jatkuvasti lisää ihmiskehoa, liikettä ja sen anatomiaa. Olen myös kiinnostunut ihmismielestä ja siitä, miten pystymme mieleemme vaikuttamaan kehollisella tekemisellä.

Teen unelmieni työtä ihmisten parissa. Tavoitteeni on saada ihmiset voimaan hyvin, niin mieleltään kuin keholtaan.

Nähdään tunneilla!

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 0400 408 898 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.